Selecteer stijl

Kleuren

Menu

Footer

Lettertypes

Opslaan Herstel oorspronkelijke instellingen


The Autumn Divine

Privacy Statement

PRIVACYBELEID THE AUTUMN DIVINE

Ik ben mij bewust dat u vertrouwen in mij heeft. Het is ook mijn verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik u weten welke gegevens ik verzamel als u mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee uw gebruikservaring verbeter. Zo weet u ook hoe ik werk.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van The Autumn Divine. U dient zich ervan bewust te zijn dat The Autumn Divine niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren

The Autumn Divine respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van de diensten

Wanneer u bij mij een afspraak maakt vraag ik u om uw persoonsgegevens te aan mij te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de afspraak te kunnen inplannen. De afspraakdienst wordt uitgevoerd door de servicedienst salonized. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

1 The Autumn Divine verwerkt de volgende gegevens

Onderstaande persoonsgegevens zijn noodzakelijk voor de dienstverlening en worden door MPB verwerkt.

  1. Voor/ en achternaam, geboortedatum, geslacht
  2. Adresgegevens, zoals postcode en woonplaats
  3. Telefoonnummer, emailadres
  4. Eventuele gezondheidsgegevens (als nodig is)
  5. Voor/ en na foto’s van de client
  6. Toestemming van ouders voor minderjarige onder 15 jaar.

1.2 The Autumn Divine verwerkt de in sub 1.1 genoemde persoonsgegevens voor de volgende doeleinden.

  1. Naam, adres, email en telefoonnummer wordt gebruikt voor het contact over afspraken, afspraakbevestiging of annulering
  2. Naam, adres wordt gebruikt voor briefverkeer, mailing via postzending
  3. Telefoon en emailadres wordt gebruikt om bereikbaarheid in stand te houden en voor het contact maken bij eventuele verhindering of annulering van afspraken.
  4. Gezondheidsgegevens worden gebruikt om de communicatie om mijn dienstverlening mogelijk te maken.
  5. Toestemming van ouders van minderjarige onder de 15 jaar.

 

COOKIES

Ik verzamel gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in mijn cliënten, zodat ik mijn diensten hierop kan afstemmen.

Deze website maakt gebruik van cookies, tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie aangemaakte informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van een derde partij. Ik gebruik deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website/activiteit en internetgebruik.

  1. Doeleinden

Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy statement tenzij ik van tevoren toestemming hiervoor heb verkregen.

  1. Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke ik gebruik ten behoeve van onze dienstverlening. Zoals ons afspraken systeem. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden.

  1. Veranderingen

Van deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheid op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

  1. Keuzes voor persoonsgegevens

Persoonlijke informatie wordt bewaard zolang dit noodzakelijk is voor de uitvoering van mijn dienstverlening. Ik bied alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan mij is verstrekt

  1. Aanpassen- uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met mij op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

  1. Cookies uitzetten

De meeste browers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op mijn en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Ik controleer regelmatig of ik aan dit privacyverklaring voldoe. Gebruikers van mijn dienstverlening hebben het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

  1. Hoe ik persoonsgegevens beveilig

The Autumn Divine neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee heeft dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met mij op.

Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met mij opnemen.

The Autumn Divine
De binderij 6B
1321 EH Almere
Tel. 0615406473
E-mail info@autumndivine.nl

 

 

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten